A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

20 жовтня відзначив свій 90-річний ювілей житель села Мукша Китайгородська Матковський Михайло Миколайович

Теплими словами та подарунками іменинника привітав сільський голова Руслан Нестеров. У вітальному слові він сказав: «Щиро вітаю Вас із славним 90-літнім ювілеєм. Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний за багаторічну самовіддану працю. Радію, що, переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави і сьогодні зустрічаєте свій ювілей у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю міцного здоров’я, щастя, радості й благополуччя».

14:53:04 20.10.2020

Засідання ХХХІІІ позачергової сесії сьомого скликання Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради

20 жовтня відбулось пленарне засідання ХХХІІІ позачергової сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, останнє в роботі депутатів сьомого скликання. Перед початком роботи сільський голова Руслан Нестеров подякував депутатському корпусу сільської ради за активну співпрацю та плідну роботу у вирішенні питань розбудови Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади.

14:49:14 20.10.2020

Привітання з Днем народження для головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Гораш Наталії Миколаївни

Шановна Наталіє Миколаївно! У цей святковий день прийміть щирі привітання та побажання нових звершень на благо нашої громади! Нехай Ваше життя буде сповнене любові, в оточенні будуть вірні Вам люди, у родині панує злагода та благополуччя. Ваш професіоналізм і відповідальність, щирість і тактовність, любов до нашої громади та увага до жителів – взірець для наслідування!

09:56:25 20.10.2020

День села Врублівці

Гарним осіннім днем – 14 жовтня 2020 року, в день великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, жителі села Врублівців нашої територіальної відзначають храмове свято - День села.

15:33:07 14.10.2020

Співчуття для начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Антонецької Тетяни Василівни

Голова Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади Руслан Нестеров, виконавчий апарат та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття начальнику відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Антонецькій Тетяні Василівні, її рідним та близьким з приводу важкої втрати – смерті чоловіка Сергія Анатолійовича Антонецького.

11:45:53 11.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора