A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Благоустрій повір'я сільського клубу села Боришківці

25 вересня розпочато перший етап робіт з благоустрою подвір’я сільського клубу села Боришківці, а саме: встановлюється огорожа, бетонується площадка та доріжка. Хід виконання ремонтних робіт проінспектував сільський голова Руслан Нестеров. Як повідомив завідувач сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Ярослав Словінський, у відповідності до перспективного плану благоустрою Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2020 рік, біля сільського клубу встановлено дві лавки для відпочинку громадян та планується проведення робіт з благоустрою зупинок громадського транспорту.

15:34:17 25.09.2020

Будівництво капітальної огорожі біля храму Святого великомученика Димитрія Солунського в селі Оленівка

Особлива увага Слобідсько-Кульчієвецькою сільською радою приділяється благоустрою територій, які відносяться до відання місцевих християнсько-релігійних громад.

12:27:16 25.09.2020

Співчуття для головного спеціаліста сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Максимюка Дмитра Анатолійовича

Колектив Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, на чолі з сільським головою Русланом Нестеровим висловлює щирі співчуття головному спеціалісту сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Максимюку Дмитру Анатолійовичу з приводу непоправної втрати матері – Світлани Максимюк, життя якої обірвалося на 52-му році.

15:05:53 24.09.2020

День села

Моє село - частинка України,

12:24:42 21.09.2020

Встановлення трансформаторної підстанції в селі Велика Слобідка

16 вересня в рамках робочої поїздки в село Велика Слобідка сільський голова Руслан Нестеров проінспектував встановлення трансформаторної підстанції для розвантаження електричних мереж та забезпечення нормальної напруги для жителів села Велика Слобідка та освітніх установ населеного пункту. Проведені роботи спрямовані на поліпшення технічного стану електричних мереж, що забезпечить надійність та якість розподілу електричної енергії споживачам.

17:09:47 16.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора