A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Привітання для Макогонюк Лесі Миколаївни

Шановна Лесе Миколаївно, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай оптимізм та життєва енергія супроводжують Вас і надалі, та дають можливість реалізовувати ідеї та плани. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе гарне, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею.

12:55:00 27.08.2020

Ремонт освітніх закладів в селі Боришківці

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада приділяє особливу увагу розбудові освітньої галузі громади. Саме тому, 25 серпня сільський голова Руслан Нестеров разом із заступником сільського голови з гуманітарних питань Павлом Довгополом відвідали Боришковецьку гімназію та заклад дошкільної освіти «Веснянка», де перевірили хід та якість проведення ремонтних робіт із встановлення вхідних дверей та часткової заміни вікон.

09:20:18 26.08.2020

Проводимо ремонт громадських криниць

Питання якісного забезпечення питною водою перебуває на постійному контролі у Слобідсько-Кульчієвецькій сільський раді. На даний час у населених пунктах активізувалися роботи по ремонту криниць громадського користування та упорядкування територій довкола них.

15:53:18 25.08.2020

Привітання

Шановні жителі та гості Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади !

11:30:56 19.08.2020

32 (позачергова) сесія Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради

17 серпня під головуванням сільського голови Руслана Нестерова, відбулось пленарне засідання ХХХІІ (позачергової) сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь заступники сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол та з питань фінансово-економічної діяльності Ігор Ліщук, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, 17 депутатів, начальники структурних підрозділів сільської ради. В ході пленарного засідання розглянуто 175 актуальних питань та прийнято відповідні рішення з різних сфер життєдіяльності Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади.

17:38:58 17.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора