A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Забезпечення села Мукша Китайгородська новими сміттєвими баками

На виконання перспективної програми з благоустрою територій Слобідсько-Кульчієвецька об’єднаної територіальної громади до 2021 року, сільська рада закупила екологічні контейнери для зберігання твердих побутових відходів.

15:03:33 29.07.2020

Благоустрій кладовища в селі Тарасівка

Благоустрій територій кладовищ, сакрального для всіх українців місця, є і залишається в пріоритеті діяльності Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради протягом всього весняно-літнього періоду 2020 року.

12:29:27 28.07.2020

Розгляд звернення жительки села Боришківці

З метою розгляду звернення жительки села Боришківці, щодо вирішення сусідського спору, який полягав у дотриманні вимог норм відстані розростання великого дерева горіха на межі, 27 липня під робочої поїздки сільський голова Руслан Нестеров завітав до садиби заявниці та поспілкувавшись із сусідами  врегулював спірне питання в рамках дотримання норм та правил добросусідства.

12:23:27 28.07.2020

Огляд стану доріг в селах Оленівка, Боришківці

27 липня сільський голова Руслан Нестеров, заступник сільського голови Павло Довгопол перебуваючи з робочим візитом в селах Оленівка, Боришківці провели огляд стану доріг на відповідність експлуатаційним вимогам.

12:22:50 28.07.2020

28 липня свято рівноапостольного князя Володимира

28 липня православні згадують великі діяння рівноапостольного князя Володимира і шанують його світлу пам'ять. Саме в цей день, відзначають День Ангела всі чоловіки, які носять ім'я Володимир. Також цього дня відзначається День Хрещення Русі. Цього року святкуватимуть 1031 рік з моменту Хрещення Русі.

11:26:46 28.07.2020

Робоча поїздка в село Боришківці

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада приділяє особливу увагу розбудові освітньо-культурної галузі громади. Саме тому, 27 липня, під час робочої поїздки в село Боришківці, сільський голова Руслан Нестеров разом із заступником сільського голови з гуманітарних питань Павлом Довгополом відвідали Боришковецьку гімназію, заклад дошкільної освіти «Веснянка» та сільський клуб.

16:39:18 27.07.2020

Продовжуємо благоустрій: оновлення дитячих майданчиків на території громади

Наразі заплановано роботи щодо благоустрою дитячого майданчика в селі Оленівка. 27 липня, в рамках робочої поїздки в село Оленівка, сільський голова Руслан Нестеров разом із заступником Павлом Довгополом та депутатом сільської ради Євгенією Пахолюк відвідали дитячий майданчик, де провели огляд ігрового обладнання, визначили його стан на відповідність вимогам створення безпечних умов для перебування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

14:20:13 27.07.2020

Продовжуються роботи щодо ремонту громадських криниць…

Питання якісного забезпечення питною водою перебуває на постійному контролі сільського голови Руслана Нестерова. Поряд з відновленням, реконструкцією та ремонтами мереж водогонів в населених пунктах нашої громади, продовжуються роботи по догляду та упорядкуванню криниць громадського користування.

14:18:08 27.07.2020

Забезпечення діяльності амбулаторії сімейної медицини в селі Шутнівці

         З метою оформлення юридичних документів щодо передачі новозбудованої амбулаторії сімейної медицини в селі Шутнівці на баланс Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, 23 липня перший заступник голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Ніна Фабіянська, директор комунального некомерційного підприємства Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Станіслав Ростецький, сільський голова Руслан Нестеров та завідувач житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій сільської ради Ярослав Словінський провели огляд медичного закладу на рівень готовності об’єкту, створених умов для роботи медичних працівників та належний матеріально-технічний стан.

10:42:42 24.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора