A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Привітання з Днем народження для спеціаліста відділу земельних ресурсів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Прощука Михайла Аркадійовича

Шановний Михайло Аркадійовичу, у цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаю Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями!

14:54:50 05.08.2020

Освячення каплиці на честь Нерукотворного Образу Ісуса Христа в селі Мукша Китайгородська!

3 серпня в селі Мукша-Китайгородська по вулиці Інтернаціональній була освячена новозбудована каплиця на честь Нерукотворного Образу Ісуса Христа! Таїнство освячення проводив Феодор, митрополит Кам’янець-Подільський і Городоцький, який очолює Кам'янець-Подільську єпархію УПЦ. Культова споруда була збудована з благословення архіпастиря митрополита Феодора, за сприяння і підтримки сім’ї Коблі та жителів мікрорайону Сонячний села Мукша Китайгородська. В свою чергу віряни висловлюють щиру подяку сільському голові Руслану Нестерову, депутатському корпусу за сприяння у виділенні земельної ділянки під будівництво даної культової споруди, та всім небайдужим громадянам, які сприяли та підтримували зведення каплиці.

16:28:19 03.08.2020

Нарада працівників культури

        30 липня 2020 року в приміщенні сільського клубу с. Мукша Китайгородська відбулася виробнича нарада працівників культури, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.                                     

13:36:13 31.07.2020

Інформація до уваги жителів громади

З метою покращення якості обслуговування жителів Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади, щодо збирання і зберігання твердих побутових відходів, забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм сільська рада придбала пластикові сміттєві баки, а саме:

13:39:09 30.07.2020

Ремонт дороги в селі Шутнівці

Чи не найбільшою проблемою сталого економічного розвитку Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної громади є стан наших доріг.

15:59:45 29.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора